Efteling Wonderland show – Viermoment

0
48
YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Wil je nog meer zien van Efteling Wonderland? 🍄 Houd dan ons YouTubekanaal in de gaten.

Om 16.00 uur is het feest in heel de Efteling! Natuurlijk zijn ook de Maartse Haas en de Gekke Hoedenmaker van de partij. Samen met jou vieren ze dat de Efteling 70 jaar bestaat. Ze dansen en zingen erop los. Doe je mee?

Over Efteling Wonderland
Tussen april en oktober is er iets bijzonders aan de hand op de Speelweide in de Efteling. Via een konijnenhol betreed je het Efteling Wonderland. Daar staat een grote feesttafel met stoelen waar je zo kan aanschuiven. 🍰 Je mag zelfs op de zeven speciale stoelen voor Efteling-bewoners plaatsnemen! Er zijn theepotten, kopjes, taartjes en feesthoedjes en tussen 12.30 en 17.30 uur ontmoet je hier de Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas. Zij maken het maffe verjaardags-theefeestje op hun geheel eigen wijze compleet. Met een bijzonder horeca-assortiment in het horecapuntje kun jij je eigen feestje vieren. Kom jij ook langs op ons maffe verjaardags-theefeestje? 🥳

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de #Efteling! http://bit.ly/abonneerEfteling.

Kijk ook op https://www.facebook.com/efteling of op http://www.efteling.com en blijf op de hoogte van alles uit de wondere wereld van de Efteling.

HINTERLASSE EINE ANTWORT

Bitte geben Sie Ihren Kommentar ein!
Bitte geben Sie hier Ihren Namen ein