Efteling Wonderland show – Daar neem ik mijn Hoedje voor af

0
42
YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Wil je nog meer zien van Efteling Wonderland? 🍄 Houd dan ons YouTubekanaal in de gaten. De komende drie weken vind je iedere week een nieuwe video met de Maartse Haas en de Gekke Hoedenmaker! 🎉

In ‚Daar neem ik mijn Hoedje voor af‘ neemt de Gekke Hoedenmaker het over. Hij heeft voor iedereen een passend feesthoedje.👒 Hij is dromerig en praat graag in raadsels, houdt enorm van feestjes en voor ieder feest is er een geschikte hoed. 🎉 Hij gunt iedereen een hoed. Een goeie dan. “Een hoofd zonder hoed dat is als een taart zonder slagroom. Een feest zonder slingers. Een Efteling zonder sprookjes. Dat kan gewoon niet. En als ik zo rondkijk zie ik er gewoon veel te weinig. Hoeden. En ik heb echt voor iedereen een hoed. Voor iedereen”. ✨ Daarom organiseert hij een hoeden-modeshow in Efteling Wonderland!

Over Efteling Wonderland
Tussen april en oktober is er iets bijzonders aan de hand op de Speelweide in de Efteling. Via een konijnenhol betreed je het Efteling Wonderland. Daar staat een grote feesttafel met stoelen waar je zo kan aanschuiven. 🍰 Je mag zelfs op de zeven speciale stoelen voor Efteling-bewoners plaatsnemen! Er zijn theepotten, kopjes, taartjes en feesthoedjes en tussen 12.30 en 17.30 uur ontmoet je hier de Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas. Zij maken het maffe verjaardags-theefeestje op hun geheel eigen wijze compleet. Met een bijzonder horeca-assortiment in het horecapuntje kun jij je eigen feestje vieren. Kom jij ook langs op ons maffe verjaardags-theefeestje? 🥳

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de #Efteling! http://bit.ly/abonneerEfteling.

Kijk ook op https://www.facebook.com/efteling of op http://www.efteling.com en blijf op de hoogte van alles uit de wondere wereld van de Efteling.

HINTERLASSE EINE ANTWORT

Bitte geben Sie Ihren Kommentar ein!
Bitte geben Sie hier Ihren Namen ein