Onride Moritz – Max & Moritz – Efteling

0
12
YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

In deze Efteling onride ontsnap je samen met Moritz uit de koekoeksklokkenwerkplaats! De attractie is vanaf morgen 20 juni geopend voor publiek. Wil jij deze doldwaze rit voor de hele familie ook in het echt beleven? Reserveer dan je Efteling bezoek op Efteling.com!

Wil je nóg meer Max & Moritz? Kijk dan ook naar de onride van Max! 👉 https://youtu.be/NkGXAFAe3ig

Over de achtbaan 🎢
Max & Moritz is een dubbele achtbaan voor de hele familie met twee tracks: een blauw spoor voor Max en een groen spoor voor Moritz. De twee treinen rijden in tegengestelde richting en maken ieder op hun eigen baan, een doldwaze rit. Max & Moritz is een ‘powered coaster’: de treintjes worden elektrisch aangedreven.

Het verhaal van Max & Moritz
De attractie is gebaseerd op het Duitse beeldgedicht van Wilhelm Busch, over de twee kwajongens Max en Moritz, die de inwoners van hun dorp tot wanhoop drijven met hun kattenkwaad. Ben je benieuwd naar alle streken van Max en Moritz? Lees het complete verhaal in het sprookjesboek ‘En ze leven nog lang en gelukkig’, dat verkrijgbaar is in de souvenirwinkels van de Efteling en bijvoorbeeld via bol.com.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de #Efteling! http://bit.ly/abonneerEfteling.

Kijk ook op https://www.facebook.com/efteling of op http://www.efteling.com en blijf op de hoogte van alles uit de wondere wereld van de Efteling.

HINTERLASSE EINE ANTWORT

Bitte geben Sie Ihren Kommentar ein!
Bitte geben Sie hier Ihren Namen ein