Aflevering 8: Scheten & ontploffingen? Showtechniek getest! | The Making-of: Max & Moritz | Efteling

0
7
YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

📺 In deze aflevering van The Making-of Max & Moritz:
Het programmeren en testen van de showtechniek is begonnen! Dit gebeurt bij de attractie zelf, waar we kunnen zien dat er de afgelopen tijd veel is gerealiseerd.

Zo zien we in de wachtrij meer van het raam van de koekoeksklokkenwerkplaats van Frau Schmetterling, waar door verschillende dorpsbewoners beklag wordt gedaan over de streken van Max & Moritz. In de wachtrij is ook het inmiddels beroemde scheetkussenorgel geplaatst. Deze wordt uitvoerig getest. Maar er is nog veel meer te zien en te horen in deze aflevering, kijken jullie mee?

Nieuwe dubbele familie-achtbaan Max & Moritz:
De nieuwe familie-achtbaan Max & Moritz is gebaseerd op het Duitse beeldgedicht over de twee kwajongens Max en Moritz, die de inwoners van hun dorp tot wanhoop drijven met hun kattenkwaad. Max & Moritz wordt een dubbele achtbaan met een spoor voor Max en een spoor voor Moritz. De treinen razen straks onder elkaar door én over elkaar heen door een glooiend Alpenlandschap.

👍 Wat vonden jullie van deze aflevering? Laat het weten in de comments, en niet vergeten: duimpje omhoog!
🔔 Abonneer je om niets te missen van The Making-of: Max & Moritz: http://bit.ly/abonneerEfteling.

Kijk ook op https://www.facebook.com/efteling of op http://www.efteling.com en blijf op de hoogte van alles uit de wondere wereld van de Efteling.

HINTERLASSE EINE ANTWORT

Bitte geben Sie Ihren Kommentar ein!
Bitte geben Sie hier Ihren Namen ein