Documentaire Het leven van Anton Pieck | Anton Pieck 125 jaar | Efteling

0
5
YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Op 19 april vieren we de 125ste geboortedag van tekenaar Anton Pieck met een unieke documentaire over zijn leven. Oud creatief directeur van de Efteling en opvolger van Anton Pieck, Ton van de Ven, toont je in deze 25 jaar oude video verschillende hoogtepunten uit het leven van deze buitengewoon gepassioneerde en toch bescheiden illustrator.

Aan het begin van de jaren vijftig kreeg Anton Pieck de mogelijkheid om op een ongedachte schaal een levensechte sprookjeswereld voor kinderen te creëren. Zo werd Anton Pieck één van de grondleggers van de Efteling.

Anton was een man met enorme passie voor zijn werk en deelde dit graag met iedereen die hier belangstelling voor had. We nemen je in deze documentaire mee door het leven van Anton Pieck, een man die in de encyclopedie wordt omschreven als een romantische illustrator. Er wordt met veel waardering gesproken over Anton als collega, vriend en vader en zijn buitengewone talent voor tekenen.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de #Efteling! http://bit.ly/abonneerEfteling.

Kijk ook op https://www.facebook.com/efteling of op http://www.efteling.com en blijf op de hoogte van alles uit de wondere wereld van de Efteling.

HINTERLASSE EINE ANTWORT

Bitte geben Sie Ihren Kommentar ein!
Bitte geben Sie hier Ihren Namen ein