Feest DJ Jerik haalt alles uit de dag en vindt rust in de Efteling – Efteling Fans

0
28
YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

In aflevering zes van Efteling Fans maken we kennis met Feest DJ Jerik (37 jaar). Hij is geboren in Indonesië en na adoptie opgegroeid in Nederland. Jerik wil echt alles uit de dag halen. In de Efteling vindt hij rust en ontspanning. Zijn Efteling-dag is pas écht geslaagd als hij lekker heeft gegeten. In deze aflevering mag hij dan ook een keer zelf aan de slag in één van zijn favoriete Efteling restaurants.

Ontdek de Efteling in deze docu-reeks van een andere en bijzondere kant en kijk iedere laatste vrijdag van de maand naar een nieuwe aflevering. Ben jij ook een échte Efteling Fan of ken je iemand met een grote passie voor de Efteling? Laat het ons weten in de comments of stuur een e-mail naar youtube@efteling.com.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

Kijk ook op https://www.facebook.com/efteling of op http://www.efteling.com en blijf op de hoogte van alles uit de wondere wereld van de Efteling.

HINTERLASSE EINE ANTWORT

Please enter your comment!
Please enter your name here