Miauw jezelf naar de première van de sprookjesmusical De gelaarsde Kat – Efteling

0
354
YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Zing mee met de Efteling musicalhit “Ik zeg miauw” en maak kans op tickets voor de première van de sprookjesmusical De gelaarsde Kat.

Ga naar http://www.efteling.com/miauw om mee te doen! Enne…vergeet je video niet op Instagram te zetten met #ikzegmiauw.

Kom vanaf september genieten van de nieuwste Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat. Een swingende voorstelling vol kattenkwaad voor de hele familie in het Efteling Theater!

Ga mee naar een sprookjeswereld waarin De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de kat daarvoor wil hebben, zijn mooie kleren en leren laarzen. Wat zou De gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje?

De sprookjesmusical De gelaarsde Kat is te zien van 18 september 2016 t/m 5 maart 2017. Tickets zijn beschikbaar vanaf € 14,95 (excl € 1,95 reserveringskosten per ticket). Ga naar http://www.efteling.com/gelaarsdekat voor meer informatie.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

HINTERLASSE EINE ANTWORT

Bitte geben Sie Ihren Kommentar ein!
Bitte geben Sie hier Ihren Namen ein