Wat is jouw eerste herinnering aan de Efteling? – Negen Vragen Festijn – Efteling

0
103
YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Tijdens het Negen Pleinen Festijn stellen wij onze gasten iedere week een vraag. Deze vraag is gekoppeld aan een van de negen pleinen in de Efteling. Dit keer nemen we een kijkje op het nostalgische Witte Paard Plein en stellen we de vraag: ‘Wat is jouw eerste herinnering aan de Efteling?’.

Wil jij jezelf ook terug zien op het Efteling YouTube kanaal. Kom dan aanstaande zaterdag naar onze YouTube stand op de Brink in de Efteling en doe mee aan de opnames van het ‘Negen Vragen Festijn’. Efteling YouTube is mieters!

Tijdens het Negen Pleinen Festijn geniet je tot middernacht van zwoele zomeravonden gevuld met sprookjesachtige shows, heerlijke lekkernijen en bijzondere ontmoetingen. Bezoek alle attracties en beleef het Negen Pleinen Festijn in de Efteling. Laat je verrassen door wonderlijk entertainment en heerlijke hapjes in de sfeer van de negen verschillende pleinen! Bestel snel je tickets met korting voor het Negen Pleinen Festijn op: http://www.efteling.com.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

HINTERLASSE EINE ANTWORT

Bitte geben Sie Ihren Kommentar ein!
Bitte geben Sie hier Ihren Namen ein