Schuif aan in Pinokkio’s Restaurant – Efteling

0
123
YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Geniet van heerlijke Italiaanse specialiteiten en laat je verrassen door de acts van Constanzo’s Marionettentheater.

Hij verwelkomt je en stuurt zijn familie aan om je de lekkerste verse pizza’s en pasta’s te serveren. Zijn marionetten zorgen voor vertier en vermaak. Kom ook gezellig eten en ervaar zelf of Constanzo uit het juiste hout gesneden is!

Pinokkio’s Restaurant bevindt zich in het Efteling Theater, direct naast de ingang van het Efteling Park. Je geniet er heerlijk na van je dag in de Efteling en waant je in echte Italiaanse sferen tijdens het diner. Voor de kinderen zijn er speciale kinderporties.

Het restaurant is dagelijks geopend t/m 30 augustus 2015. Je kunt vrij binnenlopen om 17.00 uur of om 19.00 uur, maar als je zeker wilt zijn van een tafel kun je ook alvast reserveren.

Wil je na augustus nog komen eten bij Pinokkio’s Restaurant? Dat kan! Vanaf 5 september kun je hier genieten van Pinokkio’s Pizza Arrangement. Neem voor meer informatie contact op via +31 (0)416 537 777. Dagelijks bereikbaar tussen 09:00 en 21:00 uur.

Meer weten? Neem dan een kijkje op: http://www.efteling.com/Restaurant-Pinokkio.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

HINTERLASSE EINE ANTWORT

Bitte geben Sie Ihren Kommentar ein!
Bitte geben Sie hier Ihren Namen ein