Wat is jouw favoriete sprookje? – Negen Vragen Festijn – Efteling

0
94
YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Tijdens het Negen Pleinen Festijn stellen wij onze gasten iedere week een vraag. Deze vraag is gekoppeld aan een van de negen pleinen in de Efteling. Dit keer nemen we een kijkje op het sprookjesachtige Herautenplein en stellen we de vraag: ‘Wat is jouw favoriete sprookje?’.

Wil jij jezelf ook terug zien op het Efteling YouTube kanaal. Kom dan aanstaande zaterdag naar onze YouTube stand op de Brink in de Efteling! Efteling YouTube is mieters!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

Tijdens het Negen Pleinen Festijn geniet je tot middernacht van zwoele zomeravonden gevuld met sprookjesachtige shows, heerlijke lekkernijen en bijzondere ontmoetingen. Bezoek alle attracties en beleef het Negen Pleinen Festijn in de Efteling. Laat je verrassen door wonderlijk entertainment en heerlijke hapjes in de sfeer van de negen verschillende pleinen! Bestel snel je tickets met korting voor het Negen Pleinen Festijn op: http://www.efteling.com.

HINTERLASSE EINE ANTWORT

Bitte geben Sie Ihren Kommentar ein!
Bitte geben Sie hier Ihren Namen ein