Lever voor 1 juni een volle Efteling spaarkaart in bij Albert Heijn en ontvang € 10 korting!

0
58
YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

De Wereld van de Efteling verwondert je eindeloos. Met de hele familie beleef je de mooiste avonturen in de Efteling. Zweef met z’n allen door de betoverende wereld van Droomvlucht en schuif dichter tegen elkaar aan tijdens de spannende parkshow Raveleijn.

Kleintjes luisteren vol verwondering naar Sprookjesboom, dansen mee met live-entertainment en kunnen kijken hun ogen uit in Carnaval Festival.

Durfallen met lef testen hun heldenmoed in stoere attracties, zoals de houten racer-achtbaan Joris en de Draak, de stalen achtbaan de Python en het mysterieuze spookschip De Vliegende Hollander.

Beleef ook de vernieuwde watershow Aquanura. Nieuwe melodieën voeren je mee langs alle belevenissen van jouw Efteling-dag. Terwijl fonteinen in 1001 kleuren zorgen voor een geweldig schouwspel.

En na zo’n dag wil je meer! Blijf daarom naast het Efteling Park overnachten in één van de knusse huysen in de prachtige natuur van Efteling Bosrijk of in het sprookjesachtige Efteling Hotel, want als je overnacht heb je onbeperkt toegang tot de Efteling. Na zo’n sprookjesachtige overnachting ben je heerlijk uitgerust voor nog zo’n wonderlijke dag vol belevenissen.

Lever nu voor 1 juni je volle Efteling spaarkaart in bij Albert Heijn en ontvang € 10 korting!

Online het gehele jaar korting op je Efteling tickets. Bestel eenvoudig je kaartjes en ontvang ze via de mail. Je ticket is de start van een heerlijk dagje uit: https://tickets.efteling.com.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

HINTERLASSE EINE ANTWORT

Please enter your comment!
Please enter your name here